Heste med nyt hjem

NH Jørgen

Race: Shetlandspony, Født: 4. april 2007, højde ca. 110 cm

Jørgen er barn efter NH Prins og NH Tulle. De kom alle fra en bondegårdsferie der var gået konkurs. Jørgen var kun 4 måneder da vi fik ham. Han er nu blevet stor og blev klar til at komme i familie. Han har fået nyt hjem sammen med 4 andre af nyt Hestelivs ponyer og heste. Det var Casanova, Robin Hood og Brian som han legede meget med i forvejen. Så de har en fest sammen nu.

Jørgen har fået nyt hjem på Sydfyn i juni 2014.

NH Sat

Race: Traver, Født: 4. april 1997, højde ca. 160 cm

Kiss Sat Dem er importeret fra USA. Han har vundet mange travløb.

Sat er tilredet, og han blev redet på nyt Hesteliv med bidløs hovedtøj. Sat er en rigtig dejlig hest, der rigtig gerne vil nusses med. Selv om der sker mange ting om ham, holder han alligevel hoved koldt og følger med den person der går med ham.

Sat har fået nyt hjem i Jylland i juni 2015.

NH Yanki

Yanki kommer fra en rideskole der skulle lukke i 2014. Rideskolen overdrog Yanki og 6 andre heste til nyt Hesteliv for at sikre deres fremtid. Yanki er en stor dejlig fjordhest, som rigtig gerne vil arbejde, men ikke har prøvet så meget endnu.

 

I juni 2015 fik han nyt hjem på Sjælland, hvor han skal bruges som kørehest sammen med stedets anden fjordhest.

NH Sofus

Sofus kommer fra en dyreværnssag i Nordjylland i 2012, hvor han sammen med 12 andre heste blev frikøbt på Aars slagterauktion. Sofus var meget tynd men kom sig hurtig, og blev en flot hest. Sofus er født i 2008 og er blevet redet til på nyt Hesteliv.

 

I juni 2015 fik han nyt hjem på Sjælland.

NH Simone

Simone er en rigtig sød shetlands pony der kom sammen med NH Fatal. Hun er en børnevenlig pony, født i 2006 og kom til nyt Hesteliv i september 2014.

Simone har fået nyt hjem på Fyn foråret 2015, hvor hun nu skal gå sammen med en anden pony der lige havde mistet sin bedste ven. Simone blev straks bedste venner med ponyen og de stillede sig ind i den samme boks og gumlede på hø.

   NH Rine

NH Rine er en frisk og skøn fjordhest.

Rine er fuldt ridbar. Hun er dog ingen børnepony, da hun er stærk som de fleste fjorheste. Hun kan gå alene på tur, super sød og rar. Hun har været anbragt i plejefamilie i 3,5 år, men familien kan desværre ikke have hende længere.

 

Rine har fået nyt hjem i Jylland.

   NH Karano

Karano er en smuk pintovallak, f. 2010, 172 cm, som var købt som dressurhest. Han blev redet til i juni 2014, men havde svært ved at bøje sig så godt på højre side, som på venstre. Rtg viste bruskforandringer mellem 4.-5. nakkehvirvel. Karano er ikke generet af det, når han går på fold eller laver jordarbejde, men  må ikke rides.

 

Karano har fået nyt hjem på Fyn.

   Rasmus

Oldenborg-vallak, f. 1999, 168 cm.

Rasmus fik som 8-årig konstateret spat i højre bagben og går derfor med kilesko på bagbenene. Forsko når han rides på hårdt underlag. Han er genoptrænet og har primært været brugt til dressur, hvor han aktuelt rides på MB-niveau. De sidste 4-5 år har han ikke været mærket af spatten trods ridning 5-6 gange ugentligt. 

Rasmus' ejer har selv fundet ham en ny familie.

   NH Brian

f. 2006, 2'er pony.

Brian blev fundet sammen med en anden pony, Trolderik, tynd og på en meget ussel fold. En af Nyt Hestelivs medhjælpere fik medlidenhed med ponyerne og købte dem fri.

Brian blev en skøn, fræk og glad pony. Han er tilredet hos nyt Hesteliv.
Han elsker leg og horsemanship.

 

Brian er kommet i familiepleje ved Svendborg sammen med NH Gillingham, NH Robin Hood, NH Jonas, NH Casanova og NH Jørgen.

NH Gifa

Race: Traver, Født: 23. maj 1999, højde ca. 160 cm

Gifa kommer fra sagen om de 13 travheste, hvor hun var blevet sat til salg på en slagterauktion.

Gifa har fået nyt hjem på Sjælland juli 2014.

Her nyder hun livet med en vallak.

 

   NH Trunte

kommer fra en dyreværnssag, hvor hun gennem 3 år gik i en hundegårdslignende indhegning i en have mellem alt muligt skidt og møg. Der var intet at spise. En af vores livreddere fik hende fri og passede hende gennem 6 mdr. Herefter kom hun til nyt Hesteliv.

 

Trunte har fundet en ny familie i Tørring, Jylland.

   NH Toddy

er en American Quarter hoppe, som startede tilværelsen hos en sød familie. Hun bliver solgt og ender som rideskolehest. Toddy blev halt og rideskolen ville derfor aflive hende, men en østeuropæisk pige, som arbejdede i stalden nænnede det ikke og overtog hende. Toddy blev overdraget nyt Hesteliv i november 2012.

I juni 2014 fandt hun et nyt hjem i Engesvang, Jylland. 

   NH Cherion

Cherion er en smuk og sød pony, som har været i gode hænder hele hans liv. Han kan stå alene i stalden, gå alene på tur, har haft sadel på og er trænet fra jorden, men grundet hans unge alder er han selvfølgelig endnu ikke tilredet. Han fejler ingenting og forventes at blive en super ridepony.

 

 

Cherion er kommet i familiepleje ved Jægerspris

 

   NH Milton

Milton er født den 18.9.2008 og har været en del af en større vanrøgtssag i 2012. Vi opkøbte alle hestene den 23.11.12 på en slagteauktion, hvor Milton var iblandt . Han blev kastreret den 27.3.2013. Milton er meget hingstet, men er en sød og skøn pony og har intet fejlet i den tid, vi har haft ham.

Milton er kommet i familiepleje ved Lynge (Sjælland)

   NH Kalif

Kalif er registreret med navnet Junior OK, men er blevet kaldt Kalif. Kalif blev trænet hårdt på travbanen og blev overanstrengt. Han var ikke god nok til løbene og stod til aflivning. En pige købte ham og solgte ham til tidligere ejer i 2007 og har haft ham, indtil han kom til nyt Hesteliv i september 2013. Kalif er en rigtig sød og venlig hest og søger meget menneskekontakt. Vi har redet ham i skoven, hvor han er frisk, men også rolig og uden påvirkning af trafikken. Vi anbefaler, at Kalif rides bidløst, idet han slapper mere af uden bid i munden. Kalif kan ikke gå uden sko. Kalif har intet fejlet i det tidsrum, vi har haft ham. Han er sund og rask.


Kalif har fundet en plejefamilie ved Kirke Hyllinge (Sjælland)

   NH Cesanta

Cesanta er f. 1992 ox araber på 1,55. Hun er en meget rolig og mild hoppe, som har avlet flere føl og været ridehest et par år, indtil hun fik slidegigt i det ene forben. Cecanta har været i familiepleje ved Svendborg sammen med NH Alarming.

De kunne desværre ikke forblive der og kom til nyt Hesteliv. Herfra er Cesanta kommet til en ny plejefamilie på Fyn.

   NH Tarzan

I'er pony. f. 1993.

Tarzan har gået som rideskolehest i Holland i mange år. Da han ikke kunne gå så mange timer om dagen mere, blev han solgt til en hestehandler. Derfra er han kørt op gennem Europa på forskellige hestemarkeder, inden nyt Hesteliv frikøbte ham på Egeskov marked i 2008.

Tarzan kom hurtigt i familiepleje. Her var han i 5 år indtil familien desværre ikke kunne have ham længere. Tarzan kom tilbage til nyt Hesteliv og er igen kommet i familiepleje, men vi har stadig fornøjelsen af ham, da han er opstaldet på nyt Hesteliv.

   NH Next of Kin

 

Race: DV Hannavoraner/fuldblod

Født: 1997

 

Kin er en rigtig rar og venlig hest at håndtere og er fuld ridbar. han tager alt med ophøjet ro, og vipper ikke ørerne for hverken lyn eller tordenvejr. Han har dog spat i det ene bagben. Det har ingen betydning for hans ridebrug, blot man tager hensyn til det.

 

Kin går fint tur både alene og sammen med andre. Han er 100% trafiksikker. Kin går uden sko. Han har aldrig haft sko på.

 

Kin har fået ny familie ved Bogense (Fyn)


   NH Asmus

Asmus er en fjordhest med en kæmpe personlighed. Han er flokfører i vores pony løsdrift og har godt styr på tingene. Asmus har boet på nyt Hesteliv fra 2009-2014. Han kan rides og nyder at være i hænder. Han er sød og omgængelig på alle mulige måder.

Asmus har fået ny familie i Bredsten.


   NH Svaldilfari

Svaldilfari er en islandsk vallak på 10 år. Han er en utrolig sød og nem hest både på fold og i stald. Han går bagoverbøjet på det ene bagben og har muligvis en påvirkning af gaffelbåndet. Det er ikke sikkert, han kan holde til at blive redet, hvorfor han anbringes som selskabshest.

 

Svaldifari har fundet en ny familie på Sjælland.


   Mr Montoya

er en 9-års trakehner vallak, som desværre har fået konstateret ringfod på begge forben. Han kan forventeligt kun bruges til lettere skovture og jordarbejde. Han må ikke bruges til baneridning, da voltearbejde belaster ham for meget. Han er en sød og nem hest at håndtere i det daglige. Meget omgængelig, velopdragen og nem at trække med.

Han fungerer godt med alle heste på fold og trækker sig, hvis der er optakt til ballade.

Mr. Montoyas ejer har selv fundet ham en ny familie.


   NH Casanova

født 2009, stod indelukket i en kostald sammen med NH Jonas og NH Robin Hood. De kom til nyt hesteliv efter en medarbejder hos nyt Hesteliv fik dem fri mod bytte af en gammelt toilet og en jordstamper.

Casanova blev hurtigt en super sød pony.

Casanova er kommet i familiepleje på Fyn sammen med NH Gillingham, NH Jonas, NH Robin Hood, NH Jørgen og NH Brian.


   NH Robin Hood

født 2009, stod indelukket i en kostald sammen med NH Jonas og NH Casanova. De kom til nyt hesteliv efter en medarbejder hos nyt Hesteliv fik dem fri mod bytte af en gammelt toilet og en jordstamper.

Robin Hood blev hurtigt en skøn, fræk og meget lærenem pony, som elsker at lave "tricks" på banen.

Robin Hood er kommet i familiepleje på Fyn sammen med NH Gillingham, NH Jonas, NH Casanova og NH Sebastian.


   NH Chess

født 1990, DV-hoppe, ca 160 cm, som tidligere har været brugt til hyggeridning, western og horsemanship. Hun kom til nyt Hesteliv sammen med NH Jolly. Chess er en utrolig sød og venlig hoppe.

Chess er kommet i familiepleje på Fyn.


   Agurk

er newforrestpony på 138 cm, f. 2001. Han har tidligere været brugt som dressur/springpony, men har fået en gaffelbåndsskade, der gør han ikke længere kan rides.

Han er en super sød pony både overfor andre heste og børn.

 

Agurks familie har selv fundet et nyt hjem til ham.


   NH Raketsky

Raketsky er traver, f. 1989. Han har gået travløb de første 10 år af sit liv og er herefter blevet brugt som hygge/skovturshest. De sidste 3 år har han været selskabshest og gået små hyggeture i naturen.

Raketsky er en rigtig sød hest, som fungerer godt sammen med andre heste og er sød ved børn.

Raketsky er kommet i familiepleje, men står fortsat opstaldet på nyt Hesteliv.


   NH Zeus

Zeus er knapstrupper vallak, som vi frikøbte på Egeskov Hestemarked i 2010. 

Zeus har vokset sig til en stor, skøn og meget legeglad hest.

Zeus er kommet i familiepleje i Fredericia.

   NH Romeo

er tidligere rideskolepony, han er ca 15-20 år og 125-130 cm i stang. Han er en utrolig sød pony, som har været passet og redet af en pige på 10 år.

Han er sød overfor både børn og andre ponyer. Han har tendens til sommereksem, men fejler derudover ikke noget.

 

NH Romeo har fået nyt hjem ved Fredericia


   NH Peter Parker

 

født 2006, shetlandspony, som har været brugt til let ridning samt hyggehest. Han er en rigtig sød pony overfor både børn og andre ponyer.

Han fejler ingenting.

Han vil være en rigtig god hygge/ridepony til et mindre barn.

 

NH Peter Parker har fået nyt hjem ved Fredericia


   Sunrise

er en smuk og dejlig vallak fra juni 2011, måler aktuelt 147 cm.
Han er en blanding af tinker og traver. Pels og hårpragt kommer fra tinkeren, men volumen bliver en blanding. Han er røntgenfotograferet i alle 4 koder, den ene has og begge bagknæ i april 2012 uden anmærkninger.
Han er omgængelig og MEGET cool i hovedet.
Vil forventeligt kunne bruges til ridning, når den tid kommer.

 

Sunrise har fået nyt hjem


   Pynte

Pynte er en stille og rolig 2'er pony. Den tidligere ejers datter brugte hende som springhest. Hun er opmærksom, men stille og rolig, når man trækker hende ind og ud fra fold. Hun nyder at blive striglet og der er
ingen problemer med at rense hendes hove.
Hun er utrolig glad for samvær med andre heste- store som små.

Den familie, som frikøbte Pynte, er blevet så glade for hende, at de har valgt at beholde hende.


   NH Gillingham

er en skøn vallak fra år 2000, ca. 170 cm. Gillingham er tidligere dressurhest, men fik mange skader og mistede til sidst lysten til at gå dressur. Gillingham har stået på nyt Hesteliv siden 2010. Her har han været redet lette skovture, hvilket han nyder. Han kan sagtens gå alene på tur og er helt trafiksikker.

Gillingham er en stærk hest i flokken og indtager hurtigt førerposition.

Gillingham har fået nyt hjem på Sydfyn.


   NH Last Dancer

Race: Traver (ikke registret som traver)

Født: ca. 2003

NH Last Dancer er en af de 14 travheste fra hesteværnssagen i nordjylland. Læs mere her: 14 travheste 

Last Dancer er vallak. Han er blevet en glad hest. Han beskrives af den midlertidige plejefamilie som super klog hest og holder styr på tropperne. Han er vågen og elsker at blive striglet.

Last Dancer har fået nyt hjem sammen med NH Lille Lyn

 

 


   NH Lille Lyn

Race: Traver (ikke registret som traver)

Født: 2009

NH Lille Lyn er en af de 14 travheste fra hesteværnssagen i nordjylland. Læs mere her: 14 travheste 

Lille Lyn er vallak og var meget afmagret. Han beskrives af den midlertidige plejefamilie som super sød og meget nem at omgås. Han elsker at blive nusset.

Lille Lyn har fået nyt Hjem sammen med NH Last Dancer


   NH Mingus

er en 4-års fjordvallak, der var meget udsultet, da han kom til nyt Hesteliv 9 mdr. gammel. Mingus kom hurtigt i plejefamilie. Mingus er en fantastisk sød hest, som er klar til at blive arbejdet mere med samt blive redet til.

 

Mingus er kommet i familiepleje, men forbliver opstaldet på nyt Hesteliv

 


   NH Havanna

Født 1994, er en skøn pinto/trakener hoppe. Hun er meget nem at omgås, søger menneskeligt selskab, holder meget af børn og lader sig føre af selv de mindste. Hun er blevet redet i let klassisk ridning og i skov. Hun er meget glad for at gå ture og blive arbejdet med fra jorden.

Havanna har de sidste 2 år haft slidgigt i venstre karpalled, hvilket nedsætter bevægeligheden i ledet, men hun har ingen smerter.

 

Havanna har fået nyt hjem ved Køge


   Clovis

er en belgisk sportspony, 143 cm og 14 år. Han har tidligere været brugt til høje dressurklasser, men fik en gaffelbåndsskade, som gør, at han ikke kommer til at gå dressur på højt plan igen. Det er endnu uvist om han senere vil kunne bruges som hygge/skovturspony.Clovis har aktuelt brug for ringsko på bagbenene.

Han elsker at blive nusset og hygget om, og er rigtig god og sød ved børn.

 

Clovis har fået nyt hjem i Sverige

   Theis

 

er fuldblodsblanding, født 1993, 162 cm. Han er en sød og trafiksikker hest, som kan anvendes som turhest. Han er meget nem at håndtere og styre.

Theis har tidligere været generet af støvallergi, hvorfor han skal opstaldes i allergivenligt miljø, gerne løsdrift.

Han fungerer godt på fold med andre heste, kan være lidt dominerende, men knytter sig hurtigt til andre heste.

 

Theis har fundet nyt hjem.


   NH Luna

har fået nyt hjem.

Luna ankom til nyt Hesteliv i maj 2011 fra en rideskole i Esbjerg. Hun var blevet halt og kunne ikke længere bruges i undervisningen. Det blev derfor besluttet, at hun skulle slagtes. En pige fra rideskolen reddede Luna fra slagtedøden og gav hende til os.

NH Luna har nu fundet en ny sød familie nær Odense, hvor hun skal gå og hygge sig sammen med familiens anden hoppe.


   NH Thomas

Har fået nyt hjem.

NH Thomas var en vanrøgtet pony.

Han stod i Sorø sammen med 2 andre ponyer og en hest. De var alle stærkt udsultede og gik inde i et blikskur, hvorfra de meget sjældent kom ud.

NH Thomas har nu fået en ny familie i Jylland, hvor han går og nyder livet sammen med 2 islændere og en anden shetlandspony

                      

                           


   NH Lamborghini

vallak, født 2000, der var tiltænkt en springkarriere, men for hård ridning de første år gjorde, at han blev halt på 3 ben og stod til aflivning. nyt Hesteliv overtog "store", som han kaldes i daglig tale, i 2006.

Efter 1 års pause blev han helt rengående og har været redet jævnligt siden.

Store er nu flyttet til Lunde, nær Otterup på Fyn, hvor han trives sammen med to andre heste.   NH Cozby

Cozpy er tidligere rideskolehest, der blev halt og ikke længere kunne bruges i rideskolen. Han blev overdraget til nyt Hesteliv, hvorfra han hurtigt kom i plejefamilie. Cozby er i dag rengående og kan rides helt normalt.   NH Filur

har fået nyt hjem.

NH Filur er tidligere rideskolepony, som blev købt af en pige, der senere overdrog ham til nyt Hesteliv. Han er en super charmerende pony, som i februar 2010 fik en ny familie ved Give. Her nyder han livet sammen med en anden pony.


   NH Frieda


har fået nyt hjem.

NH Frieda er en norsk/svensk skovhest, som nyt Hesteliv frikøbte på Egeskov marked, hvor hun stod forsømt og med masser af skrammer.

Vi fandt en ny familie til NH Frieda ved Fåborg. Her skete dog det meget overraskende, at en aften familien kom ud for at sige godnat til hestene, havde Frieda fået føl. Det var lidt af en overraskelse!!

Familien i Fåborg har derfor fået en ekstra familieplejehest - NH Baronessen!


   NH Baronessen


er føl af NH Frieda, som nyt Hesteliv frikøbte på Egeskov marked. Hvad vi ikke vidste var, at NH Frieda var i fol! NH Frieda fik hurtigt en ny familie i Fåborg, og det var noget af en overraskelse for familien, da de en aften fandt NH Baronessen!!

Familien fik derfor en ekstra hest.